Index

Welkom bij TeamUren-plan online.

Inloggen.

Om gebruik te kunnen maken van de TeamUren-plan online module dien je met een geldige gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen. Heb je nog geen gebruikersnaam of wachtwoord, neem dan contact op met je werkgever.

Na het ingeven van je gebruikersnaam en wachtwoord kun je het veld "Onthouden" aanvinken. Wanneer je deze aanvinkt dan zal de gebruikersnaam en het wachtwoord op je werkplek/device opgeslagen worden, zodat je deze een volgende keer niet meer hoeft in te geven.

Sommige PC's/devices vragen nog om een bevestiging om de gebruikersnaam en het wachtwoord op te slaan.

Klik vervolgens op "Inloggen" om verder te gaan.